Gudstjeneste med påmelding

Gudstjeneste med påmelding

 

Detaljer

Vi ønsker denne søndagen velkommen til gudstjeneste for opp til 50 personer!

Ved å sende en sms til Gunn Bjørg; 47502530 kan du melde deg på. De som ikke får plass, får førsteprioritet neste gudstjeneste.

Vi har fått følgende retningslinjer fra myndighetene, og disse må overholdes for å kunne gjennomføre gudstjenesten:

  1. Syke personer kan ikke delta. Dette gjelder og alle som har symptomer på luftveisinfeksjon. Dersom du en eller 2 dager etter å ha deltatt på gudstjenesten utvikler symptomer på luftveisinfeksjon, må du gi oss beskjed, ut ifra smittesporing av Koronaviruset. 
  2. God håndhygiene kreves: vask deg grundig før du kommer til oss, og anvend hånddesinfeksjonsmidler når du ankommer. Dette er tilgjengelig ved ankomst. 
  3. Avstand er minimum 1 meter, dette innebærer 2 tomme stoler mellom de som ikke er i samme husstand. Vi ønsker og at alle holder seg på sin plass under hele gudstjenesten
  4. Vi har ett toalett tilgjengelig. Dette anvendes kun ved behov, men vår anbefaling er å unngå å gå på toalettet dersom det er mulig. Toalettet som kan benyttes er handicaptoalettet i 1. etasje. 
  5. Håndhilsing, klemming og annen fysisk kontakt unngås
  6. Kirkekaffe og annen servering er ikke tillatt. 
  7. De som deltar blir registrert, og ved forespørsel vil liste over deltakerne bli gitt til myndighetene, for eventuell smittesporing. 
  8. Vi ber deltakerne møte kl 10.45, så det ikke blir trengsel gjennom dørene, og all viktig informasjon er gitt innen kl 11 når gudstjenesten starter. Det er og ønskelig at deltakerne går direkte ut etter gudstjenesten.
  9. Alle må holde seg innenfor angitte områder, disse er markert med sperrebånd. 

Mest av alt gleder vi oss til å samles igjen - og ønsker dere hjertelig velkomne!

Det blir dessverre ikke søndagsskole, men et lite innslag for barna i starten av gudstjenesten

Vi fortsetter livesending av gudstjenesten.

Powered by Cornerstone